Ajutăm orașele să aibă un transport sustenabil

Orașele inteligente se pun în mișcare cu transportul electric. Pe măsură ce zonele urbane adoptă soluții mai sustenabile, PPC blue se implică prin experiența și investițiile substanțiale în mobilitate electrică oferind soluții de transport cu emisii zero pentru autoritățile locale.

Colaborarea între companii și autoritățile locale este necesară pentru a promova adoptarea mobilității electrice la scară largă. La PPC blue, am elaborat un plan de acțiune pentru administrațiile publice încât tranziția la transportul electric să fie mai ușor de realizat. În localitățile unde încheiem un acord cu administrația locală, ne angajăm să proiectăm cea mai potrivită soluție pentru condițiile locale, apoi să punem la dispoziție infrastructura de încărcare, să o instalăm și să o întreținem, în conformitate cu reglementările instituției. Acest serviciu este complet gratuit.

În pachetele pentru administrații locale, oferim instalarea și activarea infrastructurii, furnizarea energiei electrice, întreținerea timp de 8 ani, un call-center dedicat și posibilitatea de a localiza coloanele cu ajutorul aplicației noastre. În plus, oferim posibilitatea de a personaliza cu sigla administrației stațiile publice de încărcare a mașinilor electrice.

Soluțiile noastre pentru administrații locale

Echipăm orașele și instituțiile cu instrumente inteligente pentru a-și gestiona eficient flotele electrice. Descoperă produsele și serviciile noastre de mobilitate electrică, adaptate pentru fiecare comunitate.

Wallbox pentru instituții publice

O soluție de încărcare simplă, dar eficientă, care poate funcționa ca stație de încărcare unică sau pentru o flotă de vehicule electrice.

Stație de tip Pole pentru instituții publice

Soluția de încărcare electrică pentru o integrare perfectă în orice context urban: uz public sau puncte strategice de mobilitate. Stația de tip Pole răspunde nevoilor unui oraș de a avea opțiuni rapide și accesibile de încărcare a vehiculelor electrice, în aer liber.

Stație de încărcare rapidă PPC blue pentru instituții publice

Un produs PPC blue de încărcare rapidă care deschide calea mobilității electrice în orașe și în afara lor, făcând-o accesibilă tuturor. Dotată cu o putere maximă de 300 kW, stația poate încărca două vehicule în același timp și oferă cea mai eficientă experiență de încărcare.

Transport public electric pentru instituții publice

O soluție la cheie de mobilitate electrică ce include servicii durabile de instalare, gestionare a infrastructurii de încărcare (autobuze cu energie verde, baterii și stații de încărcare), gestionare a flotei de vehicule și optimizare a consumului.