Ești pregătit pentru un business sustenabil?

Transportul reprezintă 40% din consumul tipic de energie al unei țări, așadar electrificarea transportului este una dintre cele mai eficiente modalități de a reduce amprenta noastră de carbon. Dacă te întrebi cum să alegi stația de încărcare pentru afacerea ta și vrei să oferi servicii de încărcare a mașinilor electrice angajaților tăi, îți suntem alături.

Soluțiile noastre de încărcare pentru companii

Pentru companiile care dețin o flotă de vehicule electrice sau hibride, am dezvoltat infrastructuri de încărcare interne, eficiente și fiabile. Infrastructurile de încărcare (la curent continuu sau alternativ) sunt conectate la platforma centralizată, care gestionează și rețelele publice: clienții pot accesa ambele rețele de infrastructuri, diversificând posibilitățile de încărcare.

Wallbox pentru companii

Alege o stație de încărcare eficientă în orice situație! Wallbox poate funcționa ca stație de încărcare electrică unică sau pentru o flotă de vehicule electrice.

Stație de tip Pole pentru companii

Descoperă soluția de încărcare auto concepută pentru o integrare optimă în orice context urban: uz public, puncte strategice de mobilitate sau în parcările companiilor. Stația poate încărca două vehicule electrice sau hibride plug-in în același timp, în curent alternativ (AC).

Stație de încărcare rapidă PPC blue pentru companii

Poți încărca rapid două mașini electrice sau hibride simultan. Specialiștii PPC blue oferă soluția perfectă pentru locurile unde există nevoia de încărcare rapidă.