Cariere

Te așteptăm alături de noi în aventura de a face posibil transportul viitorului – un transport 100 % electric pentru o lume mai verde. Ești pregătit?

Vrei să iei parte la tranziția către mobilitatea electrică? Te interesează soluțiile sustenabile care fac mai accesibil transportul fără emisii de carbon, pentru un mediu înconjurător mai curat?

Suntem mereu în căutare de persoane talentate și motivate, care să ni se alăture pentru ca împreună să contribuim la crearea unui viitor bazat pe incluziune, empatie și egalitate de șanse. 

Recrutăm constant cei mai buni specialiști, dar și tineri la început de carieră, dispuși să îşi depăşească limitele, cărora le place să gândească diferit și văd schimbarea ca pe o oportunitate de creștere. Ne bazăm pe valori ca încredere, responsabilitate, inovație și proactivitate. Pe lângă competențele specifice fiecărui rol, punem preț pe colaborare în echipă, pasiune, entuziasm și dorința de dezvoltare profesională.

Vino alături de noi

Pentru a fi la curent cu rolurile și programele de internship disponibile în cadrul companiei PPC Blue România, apasă butonul de aici sau urmărește-ne pe platformele de recrutare și în social media. Dacă ai întrebări, scrie-ne la adresa recrutare@ppcgroup.com.

VEZI TOATE JOBURILE DISPONIBILE